Aprašymas
ECOSH AŠVAGANDA (Ashwagandha), 500 mg, 90 kapsulių
Maisto papildas
NERVŲ SISTEMAI. PSICHOLOGINEI FUNKCIJAI. ENERGIJOS APYKAITAI. MIEGO KOKYBEI.*
Ašvaganda (ashwagandha) kitaip – migdomoji vitanija (arba indiškasis ženšenis). Šis krūmas labiausiai paplitęs Indijoje ir Nepale, jo žiedai yra maži ir žali, prinokę vaisiai – rausvai oranžinės spalvos.
– Ašvaganda turi adaptogeninių savybių.
– Ašvaganda padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą, miego kokybę ir normalią psichologinę funkciją.
– Ašvaganda padeda palaikyti normalią energijos apykaitą.
Europos Maisto Saugos Tarnybos (EFSA) patvirtinti sveikatingumo teiginiai.
Sudedamosios dalys: Ašvagandos (Withania somnifera) šaknų milteliai, ašvagandos (Withania somnifera) šaknų ekstraktas 4:1 (kuriame 1,5 % vitanolidų), ašvagandos (Withania somnifera) KSM-66 šaknų ekstraktas (kuriame 5,28 % vitanolidų), pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Gaminio sudėtyje nėra kviečių, glitimo, miežių, sojų, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, laktozės, sulfitų, salierų, žuvies, vėžiagyvių, želatinos, mielių pėdsakų.
Vartojimas: 1-2 kapsulės per dieną užsigeriant vandeniu. Svarbu – Ašvaganda gali sustiprinti migdomųjų ir raminančiųjų vaistų poveikį, todėl jų nereikėtų vartoti kartu. Nevartoti su insulinu ir skydliaukę veikiančiais vaistais.
Įspėjimai: Nevartoti vaikams, besilaukiančioms ir žindančioms moterims. Jei vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės.
Produkto kiekis: Grynasis kiekis 40 g, 90 vegetarinių kapsulių.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO22000: 2018 ir RVASVT principų.