ECOSH Vitaminai K2 (45μg) + D3 (2000IU, 50μg) 10ml

39.20

Maisto papildas.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Normaliam kraujo krešėjimui, kaulams, raumenims.

Neturime

Aprašymas

ECOSH vitaminai K2 (45μg) + D3 (2000IU, 50μg), 10ml

Maisto papildas

NORMALIAM KRAUJO KREŠĖJIMUI. KAULAMS. RAUMENIMS.
ECOSH maisto papildo sudėtyje – kokosų aliejus, cholekalciferolis ir menachinonas-7.

– Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę bei padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą.
– Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą.
Europos Komisijos reglamentu (ES) Nr. 274/2014 patvirtinti sveikatingumo teiginiai.

Vitaminas D3 (cholekalciferolis) išgaunamas iš lanolino, kuris gaminamas iš avių vilnos.

Produkto sudedamosios dalys ir vartojimas:

                                                         1 lašas           % RMV*
Vitaminas D3                            50 μg/2000IU        1000 %
Vitaminas K2                                      45 μg                60 %
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).

Sudedamosios dalys: MCT (vidutinės grandinės trigliceridų) kokosų aliejus, cholekalciferolis (vitaminas D3), menachinonas-7 (vitaminas K2).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO.

Vartojimas: 1 lašas per dieną. Vengti tiesioginio burnos ir liežuvio gleivinės kontakto su pipete.
Įspėjimai: Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Jeigu esate nėščia, maitinate krūtimi ar vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.

Produkto kiekis: Grynasis kiekis 10 ml.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija.
Platintojas: 
Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.